Muhammadiyah dan Peranannya dalam Menegakkan Keadilan Sosial di Indonesia - Muhammad Farhan Firas; Kamarudin Salleh; Wan Fariza Alyati Wan Zakaria (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Ulum Islamiyyah, Volume 36 Issue 03 Page (50–62)