Tadabbur Al-Quran Melalui Teknologi Maklumat: Satu Kajian Rintis Dalam Kalangan Pelajar Universiti Islam Selangor - Rohana Zakaria; Mohd Asri Ishak; Sharifah Nurhidayah Syed Aziz; Mardhiah Yahaya; Hayati Hussin; Sofea Thanaa’Saibon (Akademia Baru Publishing (M) Sdn Bhd, 2024)
Journal of Advanced Research in Computing and Applications, Volume 35 Issue 1 Page (31–39)