Keperluan Pembangunan Model Islamik Daya Tindak Keluarga dalam Menangani Gejala Gangguan Mental Remaja di Selangor - Auf Iqbal Kamarulzaman; Rosni Wazir; Suriani Sudi; Abdul Hadi Awang; Kamal Azmi Abd Rahman (Fakulti Pengajian Peradaban Islam, KUIS, 2024)
Indexed by MyCite