Pemindahan gaya bahasa Ijaz berdasarkan operasi pemindahan eksplisitasi klaudy dan karoly - Mukhlis Rosli; Nasimah Abdullah; Lubna Abd Rahman (Muallim Journal of Social Sciences and Humanities (MJSSH), 2024)
Index by MyCite