Faktor Luaran Yang Mempengaruhi Keberkesanan Kaedah Nyanyian Dalam Pembelajaran Bahasa Arab: Kajian Perspektif Pelajar - Wan Muhammad Shaker Wan Adnan; Azlan Shaiful Baharum; Mohd Nizwan Musling (USIM PRESS, 2024)
Al-Azkiyaa - International Journal of Language and Education, Volume 3 Issue 2 Page (121–133)