Potensi Penggunaan Aplikasi Mudah Alih Dalam Pengajaran Terjemahan Kinayah Al-quran Kepada Bahasa Melayu - Nasimah Abdullah; Lubna Abd. Rahman; Saifulah Samsudin; Naqibah Mansor (Penerbit Universiti Islam Selangor (UIS), 2024)
Indexed by MyCite