Pengesanan Residu Najis Dan Bulu Dalam Glikopeptida Daripada Produk Sampingan Sarang Burung Walit Dan Implikasnya Terhadap Status Halal - Nazariah Yahaya; Muhammad Arieff Haikal Ezaidin; Hanis Nadia Yahya; Alina Abdul Rahim; Irwan Mohd Subri; Nur Aina Abdullah; Zizi Azlinda Mohd Yusof; Mohd Nasir Abd Majid; Lim Seng Joe; Wan Aida Wan Mustapha; Noorul Syuhada Mohd Razali; Zanariah Hashim; et al. (UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA, 2024)
Indexed by ERA/MyCite