Perspektif Pelajar Terhadap Kebimbangan Berbahasa Arab: Suatu Kajian Tinjauan - Wan Muhammad Shaker Wan Adnan; Azlan Shaiful Baharum; Mohd Nizwan Musling (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Al-Qanatir: International Journal of Islamic Studies Volume: 33 No: 5 (page: 124–132)