Rasuah Pilihan Raya: Analisis Hukum Dan Fatwa Di Malaysia Dan Indonesia - Nur Aina Abdulah; Alfons Zakaria; Nur Al-Farhain Kamruzaman; Nurul Ain Hazram; Setiyawan Gunardi; Nik Nur Afiqah Nek Mustafa (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research, Volume 29 Issue 3 Page (111–128)