Analisis Bibliomatrik Kajian Hak Kebebasan Beragama di Malaysia Berdasarkan Perlembagaan Persekutuan Malaysia Dalam Pangkalan Data Scopus - Ain Balkis Mohd Azam; Kamal Azmi Abd Rahman; Khadijah Muda; Adibah Sulaiman; Abd Hakim Mohad @ Mohamad Ramli; Sarjit Singh Darshan Singh (USIM Press, 2024)
E-Proceeding Islamic Science Social Postgraduate Conference 2023 (ISSPeC 2023) “The Tradition of Knowledge as a Catalyst for the Sustainability of Civilization”/ editors : Anita Binti Ismail, Farah Laili Binti Muda @ Ismail, Kamal Azmi Bin Abd Rahman, Afi Roshezry Bin Abu Bakar, Ikmal Hafiz Bin Jamal Organized by: Institut Sains Islam (ISI) & Pusat Pengajian Teras (PPT) 30 November 2023