Pendekatan Siasah Syarʻiyyah Dalam Proses Pembentukan Hukum Fiqhsemasa (takyifal-fiqhi) Berpandukan Model Fiqh Al-muwāzanah: Kajian Terhadap Isu Semasa Pandemik Covid-19 - Lukman Abdul Mutalib; Hasnizam Hashim; Zulfaqar Mamat; Baidar Mohammed Mohammed Hassan; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin (Al-Qanatir International Journal Of Islamic Studies, 2024)
Indexed by MyCite