Pengalaman Amalan Percakapan Kendiri ( Self Talk) Dalam Kalangan Kaunselor Di Malaysia Semasa Mengendalikan Intervensi Krisis - Nur Husna Mohd Hafiz; Mohd Zaliridzal Zakaria; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Nurhafizah Mohd. Sukor; Marina Munira Abdul Mutalib; Mohamed Fauzi Othman (Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia, 2024)
Jurnal Psikologi & Kaunseling Perkhidmatan Awam Malaysia Volume 17 Page (25–58)