Sumbangan Para Shurrah Al-hadith Terhadap Hadith Hadith Tafsir Dalam Sahih Muslim - Helimy Aris; Muhammad Zulkifli Nor Azib; Amran Abdul Halim (Usuli Faqih Research Centre PLT., 2024)
Indexed by MyCite