أثر لستخدلم للؤسسات لعخبارية للعربية لتقنيات للذكاء للصطنااي ف صنااة للتوى لعالمي اوى مهارلت للقائم التصال: درلسة تطبيقية ف 3 منصات إخبارية )للعربية- للشرق بوومبج- سكاي نيوز اربية( - Latifa Khamis ibn Daud Al- Abdouli; Osama Kanaker (Universiti Sains Islam Malasyia, 2024)
E-Proceeding of 4th International Conference on Islam, Media and Communication (ICIMac 2024): “Communication & Digitisation in Madani Society”/ Muhammad Raqib Mohd Sofian, , Siti Suriani Othman, Safiyyah Sabri, Osama Kanaker & Ihab Ahmed Ra’uf Awais. 5th March 2024 Organized by : Faculty of Leadership & Management