Pelaksanaan Kepimpinan Strategik menerusi Kepimpinan Pengetua di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) dan Sekolah Agama Bantuan Kerajaan (SABK) yang melaksanakan Kurikulum Bersepadu Tahfiz (KBT) di Malaysia - Mohd Aderi Che Noh; Mohd Syaubari Othman; Nor Anisa Musa; Zulkefli Hamat; Azizan Muhammad; Norasmahani Nor (Nungemilang Enterprise, 2024)
Indexed by MyCite