Sumbangan Sheikh Dr. Ayman Rusydi Suwaid Menggunakan Diagram Untuk Pembelajaran Makhraj Huruf Di Platform Youtube - Zaid Najmuddin Zul Akmal; Muhammad Nasrul Nafiz Khairul Fauzi; Syed Najihuddin Syed Hassan (Academic Inspired Network, 2024)
Non-Indexed Publication