Pemerkasaan Institusi Masjid Sebagai Pusat Bantuan Ekonomi Lokal Di Malaysia - Muhammad Najib Abd Wakil; Azman Ab Rahman; Ahmad Syukran Baharuddin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research, Volume 29 Issue 2 Page (115–126)