Sorotan Kajian Terhadap Kadar Mas Kahwin di Negeri Pahang Darul Makmur - Mohd Rasmawi Harun; Hasiah Mat Salleh; Ahmad Effat Mokhtar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Ulum Islamiyyah, Volume 36 Issue 02 Page (198–211)