Analisis Keperluan Aplikasi Tatabahasa Arab Asas Berasaskan Regulasi Kendiri Dalam Kalangan Pelajar Diploma UnIPSAS - Muhamad Fairuz Ali; Amilrudin Ishak (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Ulum Islamiyyah, Volume 36 Issue 02 Page (152–158)