Persaingan Kerusi Marginal Dalam Pilihan Raya Malaysia: Kajian Kes PRN Johor 2022 - Ariff Aizuddin Azlan; Muhamad Nadzri Mohamed Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Sains Insani, Volume 9 issue 1 Page (139-149)