Memahami Strategi Manipulasi Naratif dan Modus Operandi Ekstremis: Keperluan Mendidik Masyarakat - Kartini Kamaruzzaman; Ros Aiza Mohd Mokhtar; Abdul Rashid Abdul Aziz; Ali Nasser Ali Al-Tahitah; Is’haq Ibrahim Ahmad Bani Melhem (Secholian Publication, 2024)
Indexed by MyCite