Persepsi Pelajar Pengajian Islam terhadap Kepentingan Pendidikan Agama kepada Golongan Pekak - Syar Meeze Mohd Rashid; Siti Hajar Shaharudin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs Volume 8 Issue 1 Page (102-110)