Cabaran Golongan Pekak dalam Mempelajari Tilawah dengan Menggunakan Kod Tangan Quran - Syar Meeze Mohd Rashid; Nur Syafinnas Srafi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 8 Issue 1 Page (91-101)