Pengalaman Guru Menggunakan Kaedah Tahfiz Akhyar bagi Hafazan Surah al-Fatihah Kepada Murid OKU Pendengaran - Muhammad Zaid Abdul Samat; Adnan Mohamed Yusof; Norakyairee Mohd Raus (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 8 Issue 1 Page (57-75)