Meneroka Hadis-Hadis Etika Komunikasi yang boleh Diselaraskan terhadap Orang Kurang Upaya Mental di Malaysia - Mohd Zahir Abdul Rahman; Muhammad Akmalludin Mohd Hamdan (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 8 Issue 1 Page (24-40)