Aplikasi Mudah Alih I-Rehlah Untuk Memartabatkan Pelancongan Islam Di Selangor Pada Era Globalisasi - Mohammad Imran Ahmad; Ahmad Syukri Adnan; Mohammad Najib Jaffar; Noor Azli Mohamed Masrop (FAKULTI PENGAJIAN PERADABAN ISLAM, 2024)
Indexed by MyCite