Kaedah Fuzzy Delphi: Rekabentuk Model Bahasa Arab Untuk Perundangan Islam Melalui Integrasi Ilmu Naqli Dan Aqli - Ummu-Hani Abas; Mohammad Najib Jaffar; Abdul Manan Ismail; Azlan Shaiful Baharum; Ahmad Asyraf Mat Ali; Rasmina Hasbullah (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research, Volume 29 Issue 2 Page (99–114)