Keberkesanan Modul Pencegahan Penyalahgunaan Dadah Dan Bahan Berasaskan Kerohanian, Ketegasan Kendiri, Dan Pengetahuan (MPDKKP) Terhadap Penyalahgunaan Dadah Dan Bahan - Amin Al Haadi Shafie; Abdul Rashid Abdul Aziz; Dini Farhana Baharudin; Khatijah Othman; Ahmad Najaa' Mokhtar; Suzaily Wahab; Durrah Athirah Walid; Nurhafizah Yassin; Mohd Azwan Fakhruddin Abd Halim (ASIAN SCHOLARS NETWORK, 2024)
Asian Journal of Research in Education and Social Sciences, Volume 5 Issue 4 Page (97–110)