Gejala Rasuah dan Implikasi Terhadap Masyarakat Malaysia Menurut Persepktif Syarak - Azman Ab Rahman; Md. Yunus Abd Aziz; Ahmad Zaki Bin Salleh; Anis Nabilah Kamarulzaman (Penerbit USIM, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume: 28 No: 2 (87-103)