Pembentukan Institusi Kekeluargaa Menerusi Penerapan Nilai Amanah Berteraskan Islam - Norullisza Khosim (Academic Inspired Network, 2024)
Journal of Islamic, Social, Economics and Development (JISED), Volume 8 Issue 59 Page (245 – 255)