Tinjauan Persepsi dan Motivasi Pelajar Bukan Muslim Terhadap Pembelajaran dan Pengajaran Bahasa Arab di UiTM Sabah - Muhamad Azhar bin Zubir; Mohamad Hazwan Abdul Rahman; Muhammad Sabri bin Sahrir (Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah International Islamic University (UniSHAMS) Sdn. Bhd, 2024)
Non-Indexed Publication