Animasi “Omar & Hana” sebagai Medium Penyebaran Gaya Hidup Islam kepada Kanak-kanak - Nor Athirah binti Saiful Bahri; Nur Izzati binti Jemar @ Jamal; Syed Najihuddin Syed Hassan (Academic Inspired Network, 2024)
Jurnal Penyelidikan Islam dan Kontemporari (JOIRC) Volume: 6 Issues: 11 [September, 2023] pp. 29 - 41]