Pendekatan Pengeksplisitan dan Pengimplisitan dalam Penterjemahan Ijazdan Itnabal-Quran kepada Bahasa Melayu - Mukhlis Rosli; Nasimah Abdullah; Lubna Abd Rahman (NUNGEMILANG ENTREPRISE, 2024)
BITARAInternational Journal of Civilizational Studies and Human Sciences, Volume 6 Issue 2 Page (233–247)