Konsep Feminisme Barat yang Ditolak oleh Paradigma Islam dalam Filem "Perempuan Berkalung Sorban - Humaira Abdul Aziz; Nurhasma Muhamad Saad (Unicersiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Al-Azkiyaa - International Journal of Language and Education, Volume 2 Issue 2 Page (1–12)