Analisis Keperluan Pelajar terhadap Penggunaan Teknologi dalam Memahami Terjemahan Kinayah Al-Quran kepada Bahasa Melayu - Nasimah Abdullah; Saifullah Samsudin; Lubna binti Abd. Rahman; Ahmad Nazeer bin Zainal Arifin; Muhamad Adham bin Hambali (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2024)
e-Jurnal Penyelidikan dan Inovasi Vol: 10 No: 2 (Sept 2023): pp 65-84