Aplikasi Kaedah Darar dalam Pelaksanaan Menghentikan Alat Bantuan PernafasanTerhadap Pesakit COVID-19: Satu Sorotan Literatur - Muhammad Shaberi; Ahmad Misbah Mohamad Hilmi; Muhamad Ismail Abdullah; Ismail Omar; Mohd Rofaizal Ibhraim; Abdul Hakim Baharudin @ Ismail; Lukman Abdul Mutalib (Faculty of Shariah and Law, Selangor Islamic Unive, 2024)
Journal of Muwafaqat Vol. 6, No. 2, 2023(page: 35-53)