Hadis Amalan Terbaik Dalam Sahih Bukhari: Analisa Stilistik Fonosemantik - Hishomudin Ahmad; Norfarhana Ahmad Ghafar; Muhammad Anwar Bin Ahmad; Ku Mohd Syarbaini Bin Ku Yaacob (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 9 Issue 1 Page (144-155)