Kepentingan Menganalisis Status Perawi Hadis Dengan Neraca Ilmu Al-Jarh Wa Al-Ta’dil: Tumpuan Terhadap Status Periwayatan Abu Hanifah - Umar bin Azlan; Helimy bin Aris (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 9 Issue 1 Page (100-109)