Metodologi Kritikan Sanad Riwayat Sirah: Satu Kajian Terhadap Akram Ḍiyā’ Al-ʿumarī Dalam Karyanya Al-Sīrah Al- Nabawiyyah Al-Ṣaḥīḥah - Ahmad Salahuddin M Azizan; Zulhilmi Mohamed Nor; Muhammad Akmalludin Mohd Hamdan (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 9 Issue 1 Page (81-89)