Manhaj Dan Sumbangan Syaykh Abdul Fattah Abu Ghuddah Dalam Pengajian Hadith: Kajian Terhadap Karya Qimah Al-Zaman ‘Inda Al-Ulama’ - Khalilullah Amin Ahmad; Fathullah Asni; Mohammad Roshimi Abdullah; Muhammad Lukman Mat Sin; Mujahid Mustafa Bahjat (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 9 Issue 1 Page (48-57)