Himpunan Hadith Akhir Zaman Yang Pertama: Nu`Aym Bin Ḥammād Al-Marwazī (M. 228H) dan Kitab Al-Fitan wa al-Malāḥim - Ali Abdul Jalil; Umar Muhammad Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 9 Issue 1 Page (1-8)