Cabaran Penggunaan Quizlet dalam Pengajaran Aksara Cina bagi Kursus Bahasa Mandarin sebagai Bahasa Asing di Universiti Malaysia Sabah - Chee Shiaw Phin; Ruth Chua Hui Hu; Yong Ing Ket (Usim Press, 2024)
Al-Azkiya: International Journal Languanges and Studies Volume 3 Issue 1 Page (39-60)