Kaedah Pengukuran Penentuan Status Mualaf kepada Mukalaf dalam Konteks Malaysia (Deterministic Measurement Methods in Mualaf to Mukalaf Status in Malaysian Context) - Azman Ab. Rahman; Nurul Shazwani Nordin; Muhammad Faiz Abd. Shakor; Mohamad Anwar Zakaria; Nur Ain Syafiqah; Mohammad Naqib Hamdan (Penerbit UTM Press, 2024)
Indexed by MyCite