Himar-himar Liar Dan Seekor Singa Dalam Potret al-Quran - Muhammad Widus Sempo (dakwatuna.com, 2024)
Peta-peta qur’ani yang merekod kerugian penduduk neraka Saqar: Tidak shalat. Tidak menyantuni fakir-miskin. Melibatkan diri di kebatilan ahli-ahli batil. Mendustai kebenaran hari kebangkitan dan pembalasan. Membelakangi nasehat kebaikan. Keimanannya bersyarat, tidak ikhlas beriman. Tidak takut azab akhirat. Mati dalam keadaan buruk (su’ul khatimah).