KAJIAN KES - ETCS : Touch 'N Go / The Roaring Tiger : Relocating Zoo Negara / Usahawan Francais : Antara Mimpi Dan Realiti - Muhamad Muda; Fara Madehah Ahmad Farid; Hanim Hj Misbah; Nursilah Ahmad; Nor Haziah Hashim; Zurina Kefeli@ Zulkefli; Suhaila Abdul Hamid (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
ETCS : Touch 'N Go The Roaring Tiger : Relocating Zoo Negara Usahawan Francais : Antara Mimpi Dan Realiti