Analisis Dan Penyusunan Sistem Pengajaran Bahasa Arab Sebagai Bahasa Kedua : Kajian Dan Pembinaan Sukatan Di Institut Pengajian Tinggi Di Negara Arab - Asma Abdul Rahman; Zainur Rijal Abdul Razak; Nor Abdul Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Laporan Penyelidikan Kod: UPU (1) /J/2001