Dakwah kepada masyarakat Cina: kajian perbandingan antara Darul Fitrah di Malaysia, Darul Arqam di Singapura, dan Yayasan Ukhuwah Islamiah di Indonesia - Mohamed Asin Dollah; Syamsul Bahri Andi Galigo; Muhammad Yusuf Khalid (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Laporan Penyelidikan Kod: UPU (1) /J/2001