Soygo Energy Bar: Processes Involved, Preliminary Market Survey and Shelf-Life Expectancy - Mansor Syamila; Latiffah Karim (Penerbit USIM, 2024)
E-Proceedings (Extended Abstract) Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Editors : Nuradli Ridzwan Shah Bin Mohd Dali, Wan Muhammad Shaker Bin Wan Adnan, Syed Najihuddin Bin Syed Hassan 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)