التكنولوجيا الإلكترونية ومدى تطبيقها في تدريس القواعد العربية: من منظور مدرسي اللغة العربية - Noor Faridawati Binti Asmuje; Sulaiman Ismail; Yuslina Mohamed (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/editor Zalika Adam, Tengku Ainul Farha Tengku Abdul Rahman, Manal Jusoh, Irwan Mohd Subri. 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)