Elemen Naqli dan Aqli dalam Kursus Al-Mabadik Al-Fiqhiyyah: Kajian Analisis Terhadap Persepsi Pelajar - Wan Amir Nudin Wan Ishak; Sanusi Shariff; Rasmina Hasbullah; Mohammed Akhiruddin Ibrahim; Irwan Mohd Subri; Azniwati bt Abdul Aziz (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Penyunting Siti Rubaini Mat, Azman Ab Rahman, Nur Aina Abdulah, Anita Ismail 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)